BlackBerry Priv: download de 5 strakke wallpapers

De BlackBerry Priv is de eerste Android-smartphone van BlackBerry. Van de week verschenen al de eerste applicaties van de BlackBerry Priv, die je op je eigen Android-smartphone kon installeren. Nu zijn ook de wallpapers van de BlackBerry Priv te downloaden.

BlackBerry Priv wallpapers

De BlackBerry Priv zal later deze maand naar Nederland komen, maar tot die tijd kan je wel al het BlackBerry Priv-gevoel naar je eigen smartphone brengen. Eerder deze week werd het mogelijk om verschillende BlackBerry Priv apps te downloaden voor op je eigen smartphone zoals de launcher, het toetsenbord en de fraaie kalender-app.

wallpapers blackberry priv

Mocht je daarmee je Android-smartphone inmiddels al bijna omgetoverd hebben tot BlackBerry, kan je nu ook de achtergronden downloaden. In totaal gaat het om vijf wallpapers die afkomstig zijn van de BlackBerry Priv. We zien een strak lijnenspel op alle vijf de achtergronden terugkomen. Via deze link kan je de BlackBerry Priv wallpapers downloaden.

Wil je alles weten over de BlackBerry Priv? We hebben de gerelateerde nieuwsberichten, het overzicht met prijzen en de complete specificaties voor je op een rij gezet op onze BlackBerry Priv pagina.

Lees ook

Reageer op dit artikel