Uitgebreide camera-app Camera Zoom FX afgeprijsd naar 0,10 eurocent

Er is een nieuwe app en game afgeprijsd naar 10 eurocent in de Play Store. Het is de camera-app Camera Zoom FX en de game ‘Out There’. Beide applicaties zijn interessant voor op je toestel en de gehele week tegen een lagere prijs te downloaden voor Android.

Camera Zoom FX voor €0,10

Iedere week is er een game en een app afgeprijsd naar tien eurocent in de Google Play Store. Deze week is dat dan ook het geval en hier zit ook de interessante app Camera Zoom FX tussen. Dit is een uitgebreide camera-app die je veel mogelijkheden geeft. We bespraken vorig jaar Camera Zoom FX al.

Camera Zoom FX

Zo is er een mogelijkheid om handmatig de instellingen aan te passen, zoals ISO, focus, belichting en sluitertijd en kun je kiezen uit verschillende modi. Denk aan timer, HDR en timelapse. Deze kun je dan ook nog met elkaar combineren. Camera Zoom FX heeft meer dan honderd effecten die je kunt gebruiken en wanneer je toestel het toelaat kun je ook in RAW fotograferen.

Camera Zoom FX kost normaal 3,99 euro en gedurende zeven dagen dus 0,10 eurocent. Het gaat overigens om de Premium-versie die je nog meer mogelijkheden geeft.

Camera ZOOM FX Premium
Camera ZOOM FX Premium
Ontwikkelaar: androidslide
Prijs: € 4,09

Out There

Ook de game Out There is afgeprijsd naar €0,10 deze week. In deze game bevind je je in het heelal en moet je overleven door een ruimteschip te maken. Daarbij kom je ook voor verschillende uitdagingen te staan. Het spel staat in de Play Store voor 3,99 euro en is gedurende deze week beschikbaar voor 0,10 eurocent.

Out There: Ω Edition
Out There: Ω Edition
Ontwikkelaar: Mi-Clos Studio
Prijs: € 4,99
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel