Casio lanceert outdoor-smartwatch met Android Wear

Het bekende horlogemerk Casio heeft op de CES in Las Vegas een eigen outdoor-smartwatch aangekondigd met Android Wear. De batterij van de stevige smartwatch kan dankzij een speciale accu-modus het een maand lang uithouden.

Casio Outdoor smartwatch

Op technologiebeurs CES in Las Vegas heeft horlogemerk Casio een eigen smartwatch aangekondigd die ideaal is voor sporters en voor degenen die graag survivallen. Het horloge is schokbestendig en is waterdicht tot vijftig meter diep.

Casio Outdoor Smartwatch

De smartwatch krijgt de naam Casio Smart Outdoor Watch (WSD-F10) en kan dankzij een monochrome klokmodus het een maand lang uithouden op een acculading. Wil je gebruik maken van watch faces en dergelijke en gewoon notificaties ontvangen, dan zal hij het ongeveer een dag uithouden. Het 1,32 inch scherm met een resolutie van 300 x 320 pixels is vergelijkbaar met die van de Moto 360; onderin bevindt zich een zwarte band.

De Casio Outdoor smartwatch zal een prijskaartje krijgen van 450 euro. Een Nederlandse prijs is nog niet bekend gemaakt. In april zal de wearable uitgebracht worden, maar wanneer we hem in Nederland en België kunnen verwachten, is nog niet bekend gemaakt door Casio.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel