Cat S31: compactere robuuste smartphone nu verkrijgbaar in Nederland

Een robuuste smartphone is voor een grote groep gebruikers een erg handige optie. Eind augustus kondigde Cat de S41 en S31 aan. De Cat S41 werd eerder al uitgebracht en nu is ook de goed geprijsde Cat S31 te koop in Nederland.

Cat S31 in Nederland

De Cat S31 is een smartphone met een robuust design en prima specificaties. De telefoon werd eind augustus aangekondigd, voorafgaand aan de IFA. Dit was samen met de Cat S41 en deze smartphone werd medio september al uitgebracht. Nu kan dus ook de Cat S31 aangeschaft worden. Het is gelijk ook een compactere smartphone met een schermgrootte van 4,7 inch met HD-resolutie.

Cat S31

Onder de behuizing van de smartphone is een Snapdragon 210 quad-core processor te vinden met een snelheid van 1.4 GHz. Daarbij is er een 4000 mAh accu, 2GB RAM-geheugen en 16GB (uitbreidbare) opslagruimte. Er is een 8 megapixel camera en 2 megapixel front-camera. Qua robuustheid is er de IP68-certificering, kan het toestel tegen een val van 1,8 meter en is het waterproof voor 35 minuten op een diepte van maximaal 1,2 meter.

Je kunt de Cat S31 kopen voor 329 euro. Je kunt hem aanschaffen bij Coolblue, MobielBelsimpel en Bol.com. Alle specificaties vind je via onderstaande button op de toestel-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel