Streamingdienst Disney+ vanaf vandaag twee maanden gratis in Nederland

Disney presenteerde onlangs haar nieuwe streamingdienst Disney+. Hiermee heb je toegang tot een grote hoeveelheid films en andere content van onder meer Pixar, Marvel, Star Wars, National Geopgraphic en natuurlijk Disney. Om het bestaan ervan te vieren kunnen we in Nederland de dienst nu 2 maanden gratis gebruiken, vanaf vandaag.

Disney+ in Nederland

Disney+ is de nieuwe streamingdienst van Disney. Nederland behoort tot één van de eerste landen waar de dienst beschikbaar komt. De officiële start van het platform staat gepland voor 12 november, maar het merk kan blijkbaar niet wachten om mensen kennis te laten maken met de dienst. Alleen in Nederland is het mogelijk je aan te melden voor de gratis probeerversie, waarmee je twee maanden lang zonder kosten Disney+ kunt gebruiken.

Prijs

Wanneer je je aanmeldt, dien je een betaalmethode te kiezen. De eerste twee maanden zijn gratis en daarna kun je opzeggen. Blijf je daarna lid, dan zal het bedrag in rekening gebracht worden vanaf 12 november. Het gaat om een bedrag van 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar. Dit is inclusief 4K beelden.

Disney+

Apparaten en profielen

Met een abonnement kun je Disney+ toevoegen op maximaal 10 apparaten, waarbij je op maximaal 4 apparaten tegelijkertijd kunt kijken. Per account kun je zeven profielen aanmaken, zodat je voor iedere kijker een profiel hebt. Er is een eigen app voor Android en iOS, maar ook is de toepassing er voor de Chromecast, Xbox One, PlayStation 4, Apple TV en werkt het op bijvoorbeeld Smart TV’s.

Niet alle content van Disney+ zal direct in deze twee maanden beschikbaar zijn. Het gaat om een beperkt aanbod van films en series, die al eerder zijn uitgebracht door Disney. Vanaf 12 november zal Disney de exclusieve content, die speciaal voor hen gemaakt wordt, plaatsen in de dienst. Via de apps op Android en iOS kun je films en series downloaden, handig bijvoorbeeld voor in het vliegtuig.

Disney+ films

Met Disney+ heb je niet alleen toegang tot de content van Disney zelf. Je vindt er ook content van Star Wars, National Geographic, Pixar en Marvel. Ook kun je speciale profielen aanmaken voor kinderen, zodat deze zorgeloos kunnen kijken. Je vindt in Disney+ content zoals High School Musical, Lady en de Vagebond, Pirates of the Caribbean, Toy Story en nog vele andere klassiekers.

Aanmelden

Aanmelden voor Disney+ kan via de apps of via de website van de dienst. De Android-applicatie van Disney Plus is te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Disney+
Disney+
Ontwikkelaar: Disney
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel