‘EMUI 5.1 zit eraan te komen; nieuwe skin voor Huawei P10-serie?’

Huawei heeft een aanwijzing gegeven waarbij duidelijk wordt dat we een nieuwe versie van EMUI kunnen verwachten. Het gaat om EMUI 5.1. In november 2016 kwam de Chinese fabrikant met het nieuws over EMUI 5.0, dat was al een grote stap vooruit.

EMUI 5.1 teaser

Volgens de nieuwe berichten kunnen we binnenkort een update verwachten voor de Huawei-skin EMUI. Na EMUI 5.0 is het tijd voor EMUI 5.1, zo blijkt uit de informatie uit een teaser van de fabrikant. Op de foto vinden we de tekst ‘5.’ met een doek over de 1. Ook wordt erop gewezen dat hierover meer bekend zal worden tijdens de komende persconferentie, op 26 februari 2017.

EMUI 5.1 teaser

Het zal hier gaan om de skin EMUI 5.1. Echter is het niet helemaal duidelijk wat Huawei met de nieuwe skin wil gaan doen. Want wat zijn de wijzigingen ten opzichte van het al compleet vernieuwde 5.0? Het kan zijn dat er hier en daar nog wat gesleuteld moest worden om zo EMUI klaar te stomen voor nieuwere Android-versies zoals Android 7.1 Nougat. Mogelijk wordt de Huawei P10 verwacht met EMUI 5.1.

Alle details zullen we op 26 februari te horen krijgen, dan staat voorafgaand aan het Mobile World Congress de persconferentie gepland.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel