Evan Blass lekt Europese prijzen voor Samsung Galaxy S9 en S9+

We moeten dieper in de buidel tasten voor het nieuwe vlaggenschip van Samsung. De bekende leaker Evan Blass heeft nieuwe informatie gedeeld over de Europese prijzen van de Samsung Galaxy S9 en S9+.

Galaxy S9 prijzen in Europa

Het werd eerder al duidelijk dat de Samsung Galaxy S9 en S9+ duurder zouden worden dan de toestellen uit de S8-serie. Er werd uitgegaan van bedragen van 899 euro en 999 euro, maar er is een (heel) klein lichtpuntje. Als de nieuwe informatie van de leaker Evan Blass klopt, dan wordt de S9 ietsje goedkoper dan gedacht.

Samsung Galaxy S9 prijzen europa

Op de uitgelekte foto’s die Evan Blass naar buiten heeft gebracht lezen we de bedragen van €841 voor de S9 en €997 voor de S9+. Onze verwachting is dat dit in beide gevallen naar boven afgerond zal worden in Nederland naar 849 euro voor de Galaxy S9 en 999 euro voor de S9+. Hiermee is de S9 vijftig euro duurder dan toen de Galaxy S8 op de markt kwam en is de S9 Plus 100 euro duurder dan de Galaxy S8+.

Samsung zal de Samsung Galaxy S9-serie op zondag 25 februari 2018 aankondigen, aan de vooravond van het MWC. Uiteraard zal DroidApp hier je van op de hoogte houden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel