Galaxy S9 in augmented reality te zien dankzij eigen Samsung Unpacked 2018 app

Samsung heeft de Samsung Unpacked app voorzien van een update. Speciaal voor de aankondiging van de Samsung Galaxy S9 is er augmented reality toegevoegd, waarbij zelfs de Galaxy S9 al te zien is.

Samsung Unpacked 2018 app

In de Google Play Store is een update verschenen voor de Samsung Unpacked app. Met deze applicatie kun je op de hoogte blijven van het nieuws rondom de persconferentie van Samsung op 25 februari 2018. De smartphonefabrikant maakt er geen geheim van dat we hier de Galaxy S9 gaan zien, want op verschillende plaatsen zien we het beeldmerk van de S9. Echter gaat Samsung nu nog een stapje verder.

De applicatie is voorzien van augmented reality waarbij de Galaxy S9 getoond kan worden in ‘je eigen omgeving’. Zo kun je hem vasthouden in je eigen hand. Tijdens de persconferentie zal het mogelijk worden om een QR code te scannen en zo de Galaxy S9 in de Unpacked app in AR kunt bekijken van alle kanten. Echter zijn in de code al de aanwijzingen gevonden van de Galaxy S9 in augmented reality. Hierdoor krijgen we het toestel van meerdere kanten te zien.

Kort samengevat zien we de Samsung Galaxy S9 met de enkele camera, de Galaxy S9+ krijgt namelijk een dual-camera. Onder de camera is de vingerafdrukscanner te vinden en ook de 3,5 millimeter aansluiting is gelukkig gewoon nog aanwezig, samen met een USB-C aansluiting en de Bixby-button aan de zijkant.

Op 25 februari 2018, om 18:00 uur Nederlandse tijd, wordt de persconferentie van Samsung gehouden. DroidApp zal je op de hoogte houden van de aankondiging. De Samsung Unpacked 2018 app kan gedownload worden via onderstaande button, al biedt de app op dit moment nog niet echt een toegevoegde waarde.

UNPACKED 2018
UNPACKED 2018
Ontwikkelaar: Samsung Mobile Event
Prijs: Gratis
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel