Facebook 10.0 verschenen: offline sociaal zijn

Facebook 10.0 is verschenen voor Android. In de nieuwe versie van de sociale netwerksite is het mogelijk om sociaal te zijn, als je op dat moment niet beschikt over een internetverbinding. Daarnaast zijn er nog een aantal extra functies toegevoegd aan de app van het sociale netwerk.

Facebook heeft versie 10.0 uitgebracht voor het Android-besturingssysteem. In de Facebook-app werd onlangs een nieuwe functie toegevoegd, dat het mogelijk maakte om offline een bericht te plaatsen. Dit bericht werd dan in de cache geplaatst waarna het geplaatst werd bij een actieve dataverbinding.

facebook nearby friends

In Facebook 10.0 is het nu mogelijk om foto’s, updates en pagina’s te bekijken als je offline bent. Nu is dat misschien niet heel bijzonder, maar in de nieuwe versie kunnen de berichten of foto’s ook geliked worden. De likes worden dan bijgewerkt zodra het toestel weer verbinding heeft met het internet.

Facebook 10.0 biedt verder de mogelijkheid om tags en berichten vanuit de applicatie te verwijderen, die door vrienden of door anderen zijn geplaatst. Facebook belooft verder de welbekende snelheids- en prestatieverbeteringen aan de applicatie.

Facebook 10.0 wordt vanaf nu uitgerold voor Google Android. Facebook is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Wil jij je nieuwsoverzicht in Facebook sorteren op meest recent, in plaats van op ’topverslagen’? Hier leggen we uit hoe je dat toch voor elkaar krijgt.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel