Facebook ‘Year in Review’ geeft je terugblik op het jaar 2017

Ook Facebook kan niet achterblijven met het geven van een jaaroverzicht. Met ‘Jouw jaar in vogelvlucht’ ofwel ‘year in review’ geeft het sociale netwerk je een persoonlijk overzicht van wat je dit jaar hebt gedeeld op Facebook.

Facebook jaaroverzicht 2017

Nadat we eerder al de lijstjes van Spotify en Google Play Store kregen met de best presterende muziek en content, is nu ook Facebook aan de beurt. Je kunt ook met ‘2017 Best Nine‘ zien welke Instagram-foto’s het meest populair waren in het afgelopen jaar. De tool ‘Year in review’ van Facebook geeft je een persoonlijk terugblik op het afgelopen jaar.

Facebook Year In Review 2017

In je tijdlijn zie je een voorbeeld van gebeurtenissen die je alleen of met vrienden en familie hebt meegemaakt. Tevens zie je bijvoorbeeld felicitaties van anderen en nieuwe vrienden komen ook terug in het overzicht. Je kunt bepaalde items vervangen, als je bijvoorbeeld een andere foto uitgelicht wilt hebben. In het terugblik op 2017 van Facebook zie je ook hoeveel likes je in het afgelopen jaar hebt ontvangen en wie je grootste fans waren.

De melding over het terugblik ‘year in review’ verschijnt vanzelf in je tijdlijn. Onder de video van anderen zie je ook een optie staan om hem zelf te maken. Mocht je deze niet tegenkomen, dan kun je hem via deze link bekijken en delen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel