DroidApp wenst je een fijne jaarwisseling (+ tips voor oud & nieuw)

Het jaar 2015 duurt nog maar een paar uurtjes. Toch willen we via dit bericht je op een andere manier een fijne jaarwisseling wensen. En om je niet alleen een voorspoedig 2016 te wensen, hebben we ook nog wat tips voor de jaarwisseling!

Jaarwisseling 2015-2016

Als de klok twaalf keer slaat is het jaar 2016 begonnen. DroidApp kijkt tevreden terug op 2015; waarbij DroidApp 2.0 met het nieuwe logo en de nieuwe website het absolute hoogtepunt was voor ons, samen met de nieuwe DroidApp App! Ook in 2016 gaan we door met het brengen van het laatste Android-nieuws, interessante Android-apps en uitgebreide reviews. Voordat we beginnen aan de champagne en de oliebollen willen we graag nog wat kwijt.

Bedankt!

We willen iedereen die op welke manier dan ook betrokken was en is bij DroidApp heel erg bedanken. Lezers, schrijvers, merken, fabrikanten, leveranciers, winkels, ontwikkelaars en alle anderen die hun medewerking hebben geleverd; bedankt! Zonder jullie zou DroidApp niet zijn wat het nu is.

Tips voor de jaarwisseling

We hebben in de maand december al meerdere overzichten en lijstjes gepubliceerd. Ook vorig jaar hebben we dit gedaan. Voor de jaarwisseling hebben we nog een aantal tips die van pas kunnen komen, en om je te vermaken op hetgeen wat je moet weten over Android in 2015.

We willen iedereen een gezellige en vooral veilige jaarwisseling wensen. Daarnaast wenst het hele DroidApp-team iedereen een voorspoedig 2016!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel