OnePlus lekt foto van zijkant OnePlus 6: einde voor alert-slider?

De alert-slider aan de zijkant van de OnePlus-toestellen wordt gewaardeerd door een grote groep gebruikers. Echter kan het zomaar zijn dat OnePlus met de OnePlus 6 hiervan afstapt.

OnePlus 6 zonder alert-slider?

De alert-slider aan de zijkant van de OnePlus-toestellen, gaan we mogelijk niet terugzien bij de OnePlus 6. Op Twitter heeft de Chinese fabrikant een foto gedeeld van de OnePlus 5T met daaronder de 6. Hierdoor zien we niet alle details van het toestel, maar wel de linkerkant van het toestel.

OnePlus 6 teaser 5t

Op de foto is te zien dat aan de linkerkant de alert-slider niet te zien is. De kans dat OnePlus er voor gekozen heeft hem aan de andere kant te plaatsen, lijkt ons vrij onlogisch. Het zou ook nog kunnen, in het ongunstigste geval, dat de OnePlus 6, onder de 5T met het scherm naar boven ligt; en dus niet net als de 5T met het scherm naar beneden.

Of de OnePlus 6 het definitief zonder alert-slider moet doen, is dus nog niet zeker, maar de kans is aanwezig. De smartphone zal door OnePlus waarschijnlijk op 5 april gepresenteerd worden. We houden je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel