Fotowedstrijd: stem op je favoriete foto en win een smartphone!

Begin deze maand begon de DroidApp Fotowedstrijd, om te vieren dat we vijf jaar bestaan. Niet alleen de deelnemers maken kans op meerdere smartphones, ook degenen die stemmen kunnen een toffe smartphone winnen. Vanaf nu kun je stemmen!

Stemmen op DroidApp Fotowedstrijd

Sinds 2 februari kun je deelnemen aan de DroidApp Fotowedstrijd. We geven namelijk een hoop prijzen weg vanwege ons vijf jaar jubileum! Zo kun je ook nu nog meedoen aan de DroidApp Quiz waarbij je een Nokia 8.1 kunt winnen en kun je toffe prijzen winnen bij de DroidApp Enquête. De fotowedstrijd is een groot succes en we hebben onwijs veel inzendingen gehad, waarvoor onze hartelijke dank!

De DroidApp-redactie kiest twee winnaars en daarnaast is er nog een publieksprijs. De beste foto volgens de lezers van DroidApp wint deze prijs. De 1e prijs is de Huawei Mate 20 Lite, een erg fijn toestel waarover we enthousiast waren in onze Huawei Mate 20 Lite review. De publieksprijs en tevens 2e prijs vanuit de DroidApp-jury is een Moto G7 Plus, die we onlangs in onze Moto G7 Plus review hebben besproken en positief hebben beoordeeld.

We willen ook degenen belonen die een stem uitbrengen op hun favoriete foto. Stem je op je favoriete foto, dan maak je kans op een stijlvolle Honor 10 Lite, waarover we onlangs de Honor 10 Lite review hebben geschreven.

Stem op jouw favoriete foto’s!

Goed om te weten

Je kunt hieronder direct je stem uitbrengen. Per persoon mag je maximaal 1 keer stemmen. Wanneer we merken of het vermoeden hebben dat er gefraudeerd wordt, word je stem ongeldig verklaard en maak je geen kans meer op de prijs. We hebben alle foto’s in een speciale tool gezet. Je mag je drie favorieten doorgeven door op het hartje te tikken onder aan de foto. Door op de foto te tikken/klikken krijg je meer informatie.

Stemmen kan tot en met 8 maart 23:59 uur. In het weekend van 9 en 10 maart worden alle winnaars, inclusief de jurywinnaars bekend gemaakt. Om kans te maken, dien je akkoord te gaan met de voorwaarden.

Stem op jouw favoriete foto’s!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel