Galaxy S9: deze video is gemaakt in 4K met 60fps

Samsung komt deze week al met de Samsung Galaxy S9 en S9+ naar Nederland. Voor degenen die maar niet kunnen wachten, is er al genoeg te vinden waarmee het hart van de S9-besteller sneller zal kloppen. Nu zien we een demo van de videocamera van de S9.

4K video gemaakt met S9

De Samsung Galaxy S9 is in verschillende opzichten verbeterd ten opzichte van de Samsung Galaxy S8. Zoals je in onze Galaxy S8 – S9 vergelijking kon lezen zijn de verschillen echter niet altijd even groot. De Samsung Galaxy S9 en S9+ zullen deze week uitgebracht worden in Nederland voor degenen die een pre-order hebben geplaatst. Mocht je dat nog niet hebben gedaan, dan heb je deze kans nog heel even. Hier lees je alles over de Galaxy S9 pre-order.

De video hieronder toont een video-sample die gemaakt is met de Samsung Galaxy S9. Het gaat hierbij om een video in 4K-resolutie (de hoogst mogelijke kwaliteit) met een framerate van 60 frames per seconde. De maker van de video benadrukt dat er geen kleurencorrecties of dergelijke zijn toegevoegd. Wel is het contrast en de belichting aangepast.

Mocht je een Galaxy S9 besteld hebben, raadpleeg dan ons uitgebreide overzicht met Galaxy S9 accessoires, zoals officiële hoesjes, de draadloze snellader, DeX Pad en meer. Alle details over de twee smartphones vind je middels onderstaande buttons op de toestelpagina’s. Denk aan het laatste nieuws, de actuele prijzen, specificaties en meer.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel