Garmin introduceert Delta Smart activiteitstracker voor honden met handige app

Garmin heeft in de Verenigde Staten een activiteitstracker op de markt gebracht speciaal voor honden. Met de tracker kan het baasje zien of zijn hond wel genoeg beweging krijgt maar ook hoe vaak een hond blaft.

Hondentracker en trainer in één

Garmin heeft met de Delta Smart een hondentracker uitgebracht waarmee baasjes direct inzicht krijgen in de activiteiten van hun viervoeter. De Garmin Canine app geeft precies aan wanneer een hond heeft geblaft en hoeveel beweging het beestje heeft gehad. Naast het bijhouden van de beweging van je hond kun je hem ook trainen om minder te blaffen.

De tracker geeft je de mogelijkheid om een hond te corrigeren wanneer hij of zij blaft. Door het geven van een geluid of vibratie moet de hond getriggerd worden om te stoppen met blaffen. Met los verkrijgbare “keep away” tags kun je bepaalde plekken afschermen voor je hond, komt deze te dicht bij dan wordt de hond meteen gecorrigeerd.

De Delta Smart tracker gaat circa 3 weken mee op een volle batterij en is spatwater dicht. Ook is de tracker geschikt voor de meeste hondenrassen. Momenteel is de tracker alleen verkrijgbaar in de Verenigde Staten waar het apparaatje 150 dollar kost. In het derde kwartaal van 2016 komt de Delta Smart ook naar Nederland en België waar de tracker 150 euro gaat kosten.

CANINE
CANINE
Ontwikkelaar: Garmin
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel