Gmail 5.2: uiterlijke veranderingen en interessante feature op komst (+APK)

Google heeft een update uitgebracht voor haar maildienst Gmail. Gmail 5.2 brengt dit keer alleen wat uiterlijke veranderingen met zich mee. Er zijn echter wel interessante nieuwe features op komst.

Gmail 5.2

Gmail versie 5.2 brengt voornamelijk wat uiterlijke veranderingen met zich mee, zo ontdekte AndroidPolice. Het Gmail team heeft in deze versie het instellen van een nieuw email account onderhanden genomen. Je krijgt niet langer een popup waarin je een keuze maakt tussen een Google, Persoonlijk of Exchange account. Het instellen van je nieuwe account gebruikt van een eigen activiteit.

gmail-5-2
Links: Oud – Rechts: Nieuw

Bij het uitpakken van het APK-bestand heeft AndroidPolice ook het bestaan van een afmeld-functie voor ongewenste email ontdekt. Het rapporteren van phising-email zal door deze nieuwe functionaliteit verdwijnen.

Exchange gebruikers die een zogeheten out-of-office melding versturen wanneer zij op vakantie zijn, kunnen dit binnenkort ook via de Gmail-applicatie instellen. Handig als je vergeten bent dit in te stellen en je het vliegtuig instapt.

De update voor Gmail zal binnen enkele dagen automatisch worden aangeboden via de Google Play Store. Als je niet zolang kunt wachten dan kun je ook het APK-bestand downloaden en installeren.

Gmail
Gmail
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel