Gmail 5.1 met tal van verbeteringen uitgebracht (+ APK)

Gmail heeft een update uitgebracht voor de Android-app van Gmail. De update voor Gmail brengt diverse verbeteringen met zich mee. Vooral voor degenen die gebruik maken van meer e-maildiensten zullen blij zijn met de update.

Gmail 5.1

Google heeft haar e-mail app Gmail voorzien van een update. Wanneer je bijvoorbeeld een apart e-mailadres hebt voor je school, een apart Yahoo-mailadres voor familie en een Outlook-adres voor je zakelijke mails, kan je deze nu allemaal in één overzicht bekijken. Uiteraard blijft het ook mogelijk om de accounts en mails apart te lezen.

Gmail

Conversaties

Gmail heeft nog meer verbeteringen meegekregen. Zo is het mogelijk om gesprekken nu te bekijken in conversatieweergave. Hierdoor krijg je beter inzicht in eerder verstuurde berichten in de conversatie.

Gmail

Zoekfunctie

In Gmail is ook de zoekfunctie aan een verbeteringen onderworpen. Zoekopdrachten worden nu nog beter dankzij de verbeterde auto-complete. In de nieuwe versie van Gmail zijn ook verbeterde animaties en grotere previews van bijlagen te vinden.

Gmail

Google lijkt maandag even niet te wachten op de wekelijkse update-ronde op woensdag, tijdens Update Wednesday. Deze dag bracht Google ook naar buiten dat Google+ Foto’s en Google+ gesplitst worden en over worden geheveld naar Google Drive.

Gmail

Gmail 5.1 wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen of kunnen wachten, download dan hier de Gmail 5.1 APK.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel