Google Foto’s introduceert toffe nieuwe feature: Live Albums

Google heeft gisteren een hoop nieuwe producten aangekondigd. Ook worden verschillende apps uitgebreid met extra’s en nieuwe functies. Eén daarvan is Google Foto’s, welke uitgebreid wordt met Live Albums.

Live Albums in Google Foto’s

Eén van de toffe functies van Google Foto’s is dat je er voor kunt kiezen om je foto’s automatisch te uploaden. Je kan per map kiezen welke je map je upload. Een nieuwe functie binnen Google Foto’s app is Live Albums. Live Albums maakt het mogelijk om foto’s op bijvoorbeeld de Google Home Hub te tonen van mensen en huisdieren, die je van te voren hebt geselecteerd.

Google Foto's Live Albums

Je wilt bijvoorbeeld graag foto’s delen met je vrienden en of familie van je kat of van je kinderen. Google Foto’s zal nieuwe foto’s van je kat of van je kinderen herkennen en automatisch uploaden en delen met je familie en of vrienden. Hiervoor hoef je verder niets te doen, alleen aan te geven van wie of wat je foto’s wilt delen. De foto’s die je bijvoorbeeld ook van je hond plaatst, worden dan niet meegenomen.

Het is op dit moment nog onduidelijk met welke apparaten Live Albums zal gaan werken. Wat wel al duidelijk is, is dat Live Albums samen zal werken met de Home Hub van Google, die helaas niet naar Nederland komt. Wellicht zal je Live Albums kunnen casten via de Chromecast op je TV. Google presenteerde gisteren ook de derde generatie Chromecast.

Google Foto's
Google Foto's
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel