Google Foto’s krijgt update met groot aantal nieuwe bewerking-opties

Google Foto’s is de foto-app van Google en zit vol mogelijkheden. Niet alleen de foto’s op je toestel worden getoond, maar ook afbeeldingen uit de online opslag. Voor het bewerken van je foto’s kan je ook in de foto-app terecht, en om foto’s te bewerken kan je na de nieuwe update gebruik maken van een aantal nieuwe tools.

Google Foto’s: meer bewerking-tools

Google heeft het aantal tools voor fotobewerking uitgebreid in Google Foto’s. Het bedrijf heeft niet alleen Google Foto’s uitgebreid met functies, het kwam ook met de nieuwe app Google Fotoscan. Met deze applicatie kan je foto’s van vroeger digitaliseren. De nieuwe bewerk-tools worden met een update uitgerold.

Google Foto's bewerkingen

Op dit moment kunnen de tools nog niet overweg met RAW images. Hiervoor kan je het beste gebruik maken van apps als Snapseed. De filters in de app zijn slimmer door een verbeterd algoritme. Daarbij kan je nu bij portretten kiezen uit ‘Skin tone’ waarmee de kleuren meer verzadigd worden zonder dat het overdreven wordt. Google Foto’s krijgt verder opties voor ‘Licht’, ‘Kleur’ en ‘Pop’. Voor kleur en licht kan je nu gebruik maken van een uitschuifbaar venster met sliders waar je live een preview krijgt van de bewerkingen.

Google Foto's filters

Google heeft de foto-app 12 nieuwe filters meegegeven. Volgens Google worden dankzij ‘machine intelligentie’ de filters afgestemd op de foto die je wilt bewerken. De update voor de foto-app van Google wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Omdat het gaat om een gefaseerde uitrol, kan het even duren voordat de update voor iedereen beschikbaar is.

Google Foto's
Google Foto's
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel