Google Hangouts 13.0 krijgt geïntegreerde browser (+ APK)

Vandaag bracht Google officeel de chat-app Allo naar de Play Store in Europa. Echter wil Google Hangouts nog steeds de nodige aandacht geven. De nieuwe update naar versie 13.0 voegt een interne browser toe aan de berichtendienst.

Hangouts 13.0

Sinds deze week kunnen we eindelijk gebruik maken van chat-app Google Allo. Sinds vandaag is het ook mogelijk om hem in Nederland uit de Play Store te installeren. Al eerder bracht het bedrijf ook Google Duo uit om videogesprekken mee te voeren. Hangouts wordt echter niet vergeten en is nu voorzien van een update naar versie 13.0. Grote veranderingen zien we hier niet echt, maar wel een handige toevoeging.

Google Hangouts 13.0 browser

Vanaf Hangouts 13.0 kan je gebruik maken van de interne browser. In het menu met instellingen vind je vanaf nu de optie ‘Browsen in Hangouts’. Weblinks worden hiermee in een eigen browser geopend die is gebaseerd op Google Chrome. Je hoeft bij het openen van een linkje dus niet meer Hangouts te verlaten. De optie kan je desgewenst uitschakelen.

Hangouts 13.0 interne browser

Hangouts 13.0 zal vanaf nu uitgerold worden via de Play Store. Het gaat om een gefaseerde uitrol, die in de komende uren en dagen je smartphone zal bereiken. Wil je niet zolang wachten op de update, dan kan je hier de APK downloaden. Houd er rekening mee dat de versie per toestel verschilt.

Hangouts
Hangouts
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel