Google I/O 2016 terugkijken? Bekijk hier de volledige keynote

Woensdag 18 mei heeft Google tijdens Google I/O 2016 veel nieuws aangekondigd. Van een WhatsApp-concurrent tot aan een erg slim apparaat voor in iedere huiskamer. Echter zijn er ook veel nieuwe dingen gepresenteerd voor ontwikkelaars. Mocht je gisteren nou niet kunnen kijken naar Google I/O, dan is er nu de mogelijkheid om toch de presentatie wanneer het jou uitkomt terug te kijken.

Google I/O terugkijken

Google I/O 2016 duurt nog tot en met vrijdag, maar voor het publiek is de eerste dag het meest interessant. DroidApp heeft uitgebreid verslag gedaan van de ontwikkelaarsconferentie. Zo kan je op de website alles lezen over de WhatsApp-concurrent Google Allo, videobel-app Google Duo en over alle andere producten en diensten. In onze Google I/O samenvatting vind je alles op een rij. En ook vandaag was er nog veel meer te melden.

Mocht je nou gisterenavond niet gekeken hebben naar de livestream, dan heb je echt wat gemist. Google gaf verschillende demo’s van de nieuwe producten en je kon zelfs Google I/O in 360-graden bekijken met je VR-bril. Gelukkig is er niks aan de hand, want je kunt nu de 2016-editie terugkijken wanneer het jou uitkomt. Hieronder vind je zowel de ‘normale’ video als de 360-graden versie van Google I/O.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel