Google kondigt nieuwe ASUS OnHub router aan

Afgelopen zomer bracht Google haar eerste router uit in samenwerking met TP-Link, vandaag breidt Google haar assortiment uit met de ASUS OnHub. Met de OnHub routers moet je overal in huis over een stabiel draadloos netwerk beschikken.

ASUS OnHub

Na de OnHub router van TP-Link, die we begin volgend jaar in Nederland kunnen verwachten, is nu ook de Asus OnHub officieel aangekondigd. Deze slimme router heeft nagenoeg dezelfde specificaties als de router van partner TP-Link. Toch is er een klein verschil want de ASUS OnHub is uitgerust met “Wave Control”. Door met je hand te zwaaien boven het apparaat ontvangt een specifiek apparaat een snelheid boost op het moment dat het nodig is.Wave control - ASUS OnHubNaast de nabijheidssensor voor “Wave Control”, is de router uitgerust met 4GB aan geheugen voor het besturingssysteem en updates. Met het uitbrengen van de ASUS OnHub brengt Google ook haar eerste software update uit voor de OnHub routers. Die update moet er voor zorgen dat de router de juiste antennes selecteert voor ieder gekoppeld apparaat. Op die manier ben je altijd voorzien van een goed signaal.

Geïnteresseerd in de ASUS OnHub? Helaas is het nog even wachten, voorlopig is de router alleen te pre-orderen in de Verenigde Staten. Daar zal de OnHub router van ASUS 220 dollar gaan kosten.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel