Google Maps 9.10: nieuwe fotogalerij en meer vernieuwingen (+ APK)

Google heeft vandaag een nieuwe update uitgebracht voor Google Maps. In de kaarten-app van Google vinden we een geheel nieuwe fotogalerij, waar we overigens al lang naar uitkeken. Google Maps 9.10 bevat verder nog een aantal nieuwe functies.

Google Maps 9.10

Google Maps 9.10

Google heeft Google Maps 9.10 vandaag uitgebracht. Het is een interessante update met een aantal nieuwe functies. Als eerst is er de nieuwe fotogalerij. Je hoeft niet meer verplicht de eerste foto te openen en vervolgens door de foto’s heen ’te vegen’. Nu vind je in een masonry-grid de nieuwe foto’s. Eerder bracht Google al de mogelijkheid om meerdere foto’s tegelijk te uploaden naar Google Maps.

Google Maps 9.10
Links: oud Rechts: nieuw

‘Mijn plaatsen’

Het onderdeel ‘Mijn plaatsen’ is ook vernieuwd. Vanaf nu vind je hier een licht gewijzigde vormgeving met nieuwe knoppen. Daarbij vind je ook de foto’s die je in het verleden hebt geüpload naar Google. Dit kan zijn via Google Maps maar ook uit een webalbum (Google Photos) waarbij de locatiegegevens zijn opgeslagen.

Google Maps 9.10
Links: oud Rechts: nieuw

In de komende maanden verwachten we ook de offline-integratie van Google Maps. Eerder werd realtime openbaar vervoer al toegevoegd in Nederland aan Google Maps. De nieuwe update voor Google Maps 9.10 zal vanaf nu uitgerold gaan worden in de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen of kunnen wachten, download dan de Google Maps 9.10 APK hier. Let hierbij goed op de juiste versie, deze verschilt per toestel.

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

via

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel