Google Maps 9.8 uitgebracht (+ APK)

Google Maps 9.8 is uitgebracht. In de kaarten-app van Google zijn er enkele nieuwe handige functies toegevoegd zoals het plaatsen van meerdere foto’s.

Google Maps 9.8

De kaarten-app Google Maps is voorzien van een update: Google Maps 9.8. In de nieuwe versie vinden we een mogelijkheid om meerdere foto’s te uploaden van een locatie. Op deze manier kan je andere gebruikers laten zien hoe een locatie eruitziet. Het was al mogelijk om een foto te plaatsen, maar je moest in eerdere versies elke foto apart uploaden.

Google Maps 9.8

Google Maps 9.8 geeft je verder de mogelijkheid om eventuele activiteiten die je in je Gmail hebt geplaatst, weer te geven bij de locatie van de gebeurtenis. Je kan hierbij denken aan een hotelreservering of een congres. In de webversie van Google Maps was dit al langer mogelijk.

Google Maps 9.8

Daarbij kan je een reservering ook verbergen in Google Maps. De e-mail met de gegevens wordt dan niet verborgen uit je Gmail, maar zal niet in de kaartweergave zichtbaar zijn in Maps. Tevens zal met Google Maps 9.8, Android Wear beter ondersteund worden. Wanneer Android Wear 5.1.1 uitgerold wordt, zal je op je wearable kunnen zien waar de bezienswaardigheden in de buurt zich bevinden.

Eerder ontdekte DroidApp ook al dat Google bezig is met een nieuwe manier van beoordelingen. Alles over de nieuwe beoordelingen in Google Maps lees je hier.

Google Maps 9.8 wordt vanaf nu gefaseerd uitgerold in de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen of kunnen wachten, download dan hier de Google Maps 9.8 APK.

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

via Androidpolice

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel