Google Maps 9.16 toont brandstofprijzen en nuttige plaatsen op route

Google heeft een nieuwe update uitgerold voor de navigatie-app Google Maps. Met Google Maps 9.16 is het mogelijk om de brandstofprijzen van verschillende tankstations in te zien. Daarnaast kan je handig plaatsen in de omgeving vinden tijdens het navigeren, zodat je precies weet waar je een restaurant kunt verwachten of een bloemenwinkel. Vooralsnog zijn de nieuwe functies alleen niet voor ons.

Google Maps 9.16

Google Maps 9.16 wordt vanaf nu uitgerold. Voor inwoners van de Verenigde Staten voegt deze update een aantal interessante functies toe. Het is vanaf deze versie mogelijk om de brandstofprijzen van bijvoorbeeld benzine te bekijken van de tankstations in Amerika. In het zoekoverzicht worden de prijzen weergegeven van de verschillende tankstations.

Ook nieuw in Google Maps is de mogelijkheid om nuttige plaatsen tijdens de route weer te geven. Tijdens het navigeren wordt het mogelijk gemaakt om een bloemenwinkel, tankstation of restaurant op de route op te zoeken, en daar vervolgens heen te navigeren. Helaas is ook deze functie -nog- niet in ons land beschikbaar. Of deze twee functies op termijn wel in Google Maps beschikbaar komen, is niet bekend.

Mocht je willen weten waar je het goedkoopste kunt tanken, dan raden we je de app DirectLease Tankservice aan, deze handige app is eigenlijk onmisbaar voor de automobilist.

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

via Androidpolice

Lees ook

Reageer op dit artikel