Google Maps 9.41 voegt extra lijst-functies toe, verbeterde satelliet-weergave en meer

Alweer heeft Google Maps een update ontvangen voor Android, Google Maps 9.41. Er zijn verbeteringen in de satelliet-weergave, wijzigingen in de vormgeving van tussenstops en nog meer. We zetten de wijzigingen voor je op een rij die zijn te vinden in Google Maps.

Google Maps 9.41

Een nieuwe update staat klaar voor Google Maps. De update naar versie 9.41 brengt als eerst een nieuwe functie in de instellingen. Voortaan kan je standaard de satelliet-weergave inschakelen zodra de app van Google Maps wordt gestart. Hiermee krijg je wel meer details te zien en dergelijke, maar verbruikt dit wel meer data.

Google Maps 9.41 satelliet

Tussenstop

In Google Maps 9.41 is ook het venster voor de tussenstop aangepast. Je ziet een groter balkje aflopen, waarna de annuleer-button verdwijnt. Eerder was dit alleen een klein balkje.

Google Maps 9.41 tussenstop

Tijdsbesteding en lijsten

We schreven eerder deze week al over de nieuwe functie ‘tijdsbesteding’. Ook deze zien we terug in de nieuwe versie van de applicatie. Daarbij is er ook nog een andere nieuwe functie, die in Nederland nog niet uitgerold lijkt te zijn. Er zijn lijsten te vinden waarin bijvoorbeeld een restaurant in voorkomt. Dit kan een overzicht zijn met de beste plaatsen voor bijvoorbeeld een sandwich.

Google Maps 9.41 lijsten

Download

Google Maps 9.41 wordt vanaf nu als beta-versie uitgerold. De update zal niet over al te lange tijd ook publiekelijk beschikbaar komen in de Google Play Store. Mocht je nu alvast de applicatie willen gebruiken, download dan hier de APK. Houd er rekening mee dat de versie van het installatiebestand per toestel kan verschillen.

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel