Google Maps krijgt update met nieuwe functies

Google Maps heeft een update gekregen. De update, waarvan de verspreiding inmiddels is begonnen, bevat naast bug-fixes ook een aantal nieuwe functies. Google Maps v.7.7.0 neemt nu minder geheugen in, vergeleken met de vorige versie van Google Maps.

Google heeft een update uitgebracht voor haar kaartendienst Maps. De Android applicatie is tevens een stukje kleiner geworden, namelijk 8.56 MB in plaats van 8.83 MB. Naast een aantal bug-fixes komen er een aantal nieuwe functionaliteiten bij in de applicatie.
image

Google Maps laat in de kenmerkende ‘kaarten-stijl’, evenementen zien die er binnenkort in de buurt plaats vinden, gebaseerd op je zoekopdracht. Uit de code van de nieuwe applicatie is op te maken dat er nog een functie bij is gekomen. Volgens AndroidPolice wijst de code erop dat de mogelijkheid tot het dimmen van het scherm tijdens het navigeren, binnenkort weer terugkomt.

Google heeft de update uitgerold, en wordt vanaf nu verspreidt. Het kan dus nog even duren voordat de update jouw toestel bereikt.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel