Google rolt Shortlists uit in Google Maps: routeplannen voor groepen

Ben je van plan om binnenkort een trip te doen met je vriendengroep of ga je samen met je partner op stap. Dan is de nieuwe shortlist functie in Google Maps misschien wat voor jou. Hiermee kan je samen een route uitstippelen langs allerlei hoogtepunten.

Wat zet jij op je shortlist?

Vanaf vandaag rolt Google een nieuwe functie uit voor Google Maps gebruikers waarmee je shortlists kunt maken. Op deze lijstjes zet je samen met anderen allerlei bestemmingen. Iedereen die voor de lijst is uitgenodigd kan plaatsen bewerken, toevoegen of verwijderen van de lijst. Samen kan je vervolgens door te stemmen op je favoriete plaats waar jullie als groep naar toegaan.

Google Maps groepsplannen

Google zegt dat de functie het makkelijker moet maken om als groep een uitje te organiseren. Doordat iedereen op zijn of haar favoriete locaties kan stemmen kom je snel tot de meest ideale locatie om af te spreken, zonder dat daar lange chatgesprekken voor nodig zijn. In de komende dagen wordt de functionaliteit voor iedere gebruiker uitgerold, het is belangrijk om de meest recente Google Maps-app geïnstalleerd te hebben.

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel