Google Maps: app krijgt vele handige mogelijkheden voor lijsten

In de afgelopen tijd heeft het team achter Google Maps de lijsten in de app verbeterd. Met de laatste update is dat wederom het geval; gebruikers krijgen meer controle over hun lijsten.

Lijsten verbeterd in Google Maps

Google Maps is een onwijs handige applicatie. Er zijn genoeg mensen die hun bucketlist bijhouden middels lijsten, ik ben er zelf ook één van. Even snel een sterretje toevoegen bij een plek die je misschien later nog wilt bezoeken is met Google Maps een eitje.

Google Maps lijsten

Vanuit je lijst kan je direct een notitie toevoegen voor jezelf. Handig als je iets wilt onthouden voor een later moment. De notitie kun je direct in het overzicht bekijken van je lijst. Ook zie je deze terug bij het overzicht van de locatie zelf.

Google Maps lijsten

Het is vanaf nu mogelijk om de volgorde van de lijsten handmatig te rangschikken. Je kunt dit doen op eigen keuze; dus je kunt niet kiezen uit filters zoals datum toegevoegd of afstand van iets; je moet het echt zelf aanpassen. Je kunt ook de hoofdafbeelding van een locatie aanpassen naar eigen wens.

Google Maps lijsten

De nieuwe functionaliteit is vanaf nu te gebruiken in de Google Maps app. Jammer is dat het nog altijd niet mogelijk is om samen met iemand te werken aan één lijst. Wel kun je een lijst publiceren, maar anderen kunnen geen locatie toevoegen.

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel