Google Pixel 3a en Nest Hub Max verschenen kort online

Google komt binnenkort met de Pixel 3a en Pixel 3a XL maar ook het slimme Nest Hub Max display. Dat weten we omdat ook voor Google het lastig blijkt om een geheim te bewaren.

Pixel 3a geen geheim meer

Diverse gebruikers merkten op dat Google’s eigen online winkel ineens melding maakte van de Pixel 3a en het Nest Hub Max display. De producten werden genoemd in de menustructuren van de winkel. Inmiddels heeft Google de pagina weer offline gehaald maar kon niet voorkomen dat gebruikers schermafdrukken van de pagina’s maakten.

Google Pixel 3 Lite Xl

Volgens eerdere leaks zou de Nest Hub Max een slim display zijn met een 10 inch Full HD scherm, Nest Cam en stereo luidsprekers. Via Google’s ontwikkelaarscentrum lekten de specificaties van de Pixel 3a al deels uit. Zo beschikt de Pixel 3a over een 5,6 inch OLED scherm met een 1080 x 2220 resolutie. Het toestel draait op Android 9 Pie en heeft een Snapdragon 670 chip met 4GB werkgeheugen, 3000 mAh batterij en 12 megapixel camera.

De Pixel 3a XL is een grotere smartphone met een 6 inch display, knijpbare zijkanten en 64GB aan opslagruimte.  Ook de Pixel 3a XL beschikt over 4GB werkgeheugen en Android 9 Pie. Beide toestellen zouden bedoeld zijn voor het betaalbare midden-segment.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel