Google test wijzigingen in vormgeving Play Store

Google lijkt wijzigingen te testen in de Google Play Store. De downloadwinkel van Android zal binnenkort de update krijgen naar versie 5.0, maar voor dat deze uitgerold wordt, komen er nog andere veranderingen. Een aantal wijzigingen in de vormgeving van de Play Store doken bij ons gisteren op.

Gisteren kregen we tot onze verbazing ineens een andere weergave te zien van de Play Store. In de Play Store lijken de verschillende onderdelen zoals apps, muziek en films kleiner te zijn weergegeven en in plaats van drie rijen lang, twee rijen lang te zijn.

Google Play Store

Niet alleen is de weergave met apps minder lang, ook zijn de balkjes met categorieën korter geworden en staan ze met zijn drieën naast elkaar. Het is niet bekend wat Google van plan is met de nieuwe weergave van de Play Store. Wanneer we het even later weer wilden raadplegen, was de stijl weer als vanouds.

Playstore

Maar aangezien niks aan onze telefoon is veranderd, aangepast of wat dan ook is, vermoeden wij zeer dat Google op korte termijn de vormgeving van de Play Store iets zal veranderen. Nu nog wachten op Google Play Store 5.0.

Heb jij ook de vernieuwingen gemerkt aan de Play Store? Dan horen we het graag!

Lees ook

Reageer op dit artikel