Grote problemen met Samsung Galaxy Watch 4 na laatste update

De laatste update voor de Samsung Galaxy Watch 4 zorgt bij verschillende gebruikers voor problemen. Het probleem zit hem in de verbinding met de telefoon.

Problemen met Galaxy Watch 4

Een grote groep gebruikers meldt zich op Reddit met problemen met de Galaxy Watch 4. De smartwatch van Samsung heeft een nieuwe update aangereikt gekregen, waarbij de Google Assistent werd toegevoegd. De nieuwe update die de smartwatch heeft gekregen, brengt echter ook problemen met zich mee. Bij verschillende gebruikers gaat het om grote problemen.

Samsung Galaxy Watch 4 Google Assistent

De problemen hebben te maken met de verbinding tussen de smartwatch en de smartphone. Gebruikers zouden met geen mogelijkheid meer een verbinding op kunnen zetten, wat resulteert in het feit dat de smartwatch erdoor onbruikbaar wordt. De enige oplossing is om het horloge terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Hiermee ben je wel alle gegevens kwijt. De oplossing wordt aangegeven op het scherm van de smartwatch.

De Samsung Galaxy Watch 4 brengt ook andere problemen na de update, zo wordt duidelijk uit de berichten. Zo merken gebruikers ook een verminderde accuduur. Samsung en Google hebben nog niet op de zaak gereageerd.

Lees ook

Reageer op dit artikel