HTC ‘Halfbeak’ smartwatch laat zich zien op nieuwe gelekte foto’s

De smartwatch van HTC is een slim horloge waar al tijden lang geruchten over gaan, maar waar nog geen officieel beeld van was. Daar komt nu verandering in want vanuit China lekte een gebruiker een prototype van de HTC ‘Halfbeak’ smartwatch.

HTC ‘Halfbeak’

HTC komt met een eigen smartwatch, althans, dat waren de berichten die al maandenlang rondgaan. Nu krijgen we eindelijk ook een beeld van de nieuwe ‘HTC Halfbeak’ smartwatch van de Taiwanese fabrikant. Er zijn verschillende foto’s naar buiten gebracht waarin we de smartwatch krijgen te zien.

HTC Halfbeak

Op de foto’s is te zien dat HTC voor het horloge heeft samengewerkt met Under Amour, dit was eerder al betrokken bij de ontwikkeling van het gezondheids-platform van HTC. De siliconen band van de smartwatch is niet verwisselbaar en er zit aan de onderzijde een hartslagmeter. Ook zitten er drie knoppen aan de zijkant van de watch.

In een screenshot is af te lezen dat de HTC smartwatch, die doorgaat onder de codenaam Halfbeak’ draait op Android Wear. Wel gaat het om een oudere versie, versie 5.1.1. Het is niet bekend of HTC dit apparaat definitief uit gaat brengen of dat het blijft bij een prototype. We houden de berichten voor je in de gaten.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel