HTC Ice View Case (eindelijk) te koop in Nederland

Eindelijk heeft HTC de HTC Ice View Case uitgebracht in Nederland. Het hoesje is speciaal bedoeld voor de HTC 10 en het is niet zomaar een case voor je smartphone. Met de HTC Ice View Case heb je een interactieve bescherming met extra mogelijkheden.

HTC Ice View Case

Vanaf nu is de HTC Ice View Case te koop in ons land. Het duurde even, want de HTC 10 is zelf al sinds eind april te vinden in de schappen van de telecomwinkels. Voor de HTC One M8 en One M9 kwam de Taiwanese fabrikant ook al met een interessante cover; de Dot View cover. Deze raster-openingen gaven tijdens de bescherming het toestel een bijzonder extraatje, inclusief handige functies.

HTC 10 Ice View cover

Voor de HTC 10 is er de Ice View Case waarmee je bepaalde acties nog gewoon kunt uitvoeren terwijl de case gesloten blijft. Denk aan het activeren van de zaklamp, het bekijken van social media berichten en het maken van foto’s. Dankzij de eerder uitgebrachte Ice View Case app kan je ook direct extra functies toevoegen zoals het weergeven van het accupercentage en kan je bijvoorbeeld direct een inkomende oproep aannemen.

De HTC 10 Ice View Case is verkrijgbaar bij Knaldeals en Bol.com.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel