HTC komt niet met U13, maar met “iets anders”

Als de nieuwste berichten over HTC kloppen, is het nog maar de vraag of we op korte termijn een nieuwe high-end smartphone van HTC kunnen verwachten. Bronnen melden dat er geen HTC U13 komt.

Geen U13 van HTC

HTC heeft een vrij lange geschiedenis met smartphones. Het bedrijf wist goed te scoren met modellen als de HTC Desire, HTC One M7, de HTC Hero en verschillende andere modellen. Echter is het de laatste jaren qua animo en verkopen helemaal ingestort. Het bedrijf zou nu broeden op een nieuw plan, zo melden bronnen. Echter lijken ze de strijd toch nog niet op te geven.

HTC U12+ Flame red

Het was de verwachting dat de HTC U13, een nieuwe high-end smartphone, rond de lente zou worden gepresenteerd. Echter zou dit volgens de nieuwste berichten niet langer het geval meer zijn. We zouden volgens de informatie “iets anders” krijgen. Wanneer een nieuw vlaggenschip wel komt, is onbekend.

Wat dit precies is, is niet helemaal duidelijk. Wel gaan er geruchten rond over een nieuwe mid-end smartphone. Andere geruchten spreken ook over een nieuwe HTC met een schermvullende voorkant, AR/VR-integratie en de nieuwe Snapdragon 8150 processor. Echter is het nog maar de vraag in hoeverre deze geruchten kloppen. Zodra er meer nieuws te melden is over HTC, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel