HTC brengt speelse ‘HTC Sense 8’ interface naar iedere Android-smartphone

HTC brengt haar eigen HTC Sense-skin naar andere Android-smartphones. Op dit moment wordt er gestart met een test waarbij uitgekozen gebruikers de mogelijkheid krijgen om HTC Sense 8 op hun eigen Android-smartphone te gebruiken. HTC Sense 8 is een speelse launcher waarbij je op een unieke manier snelkoppelingen kunt toevoegen aan je startscherm en nog veel meer.

HTC Sense 8

HTC is gestart met het laten testen van HTC Sense 8 op niet-HTC toestellen. De Taiwanese fabrikant bracht eerder al bepaalde applicaties uit voor niet-HTC devices, waaronder HTC Boost+. De launcher van HTC zal op termijn uitgerold worden in de Google Play Store en voor iedereen beschikbaar komen. De test wordt momenteel uitgevoerd door deelnemers aan het programma HTC Preview, zo blijkt uit informatie dat in handen is van DroidApp.

Het project heeft de naam Google_Play_Sense_GP meegekregen en kan getest worden op niet-HTC toestellen met Android 4.4 KitKat en hoger. Ook dient het toestel niet van root voorzien te zijn. Op de HTC 10 is HTC Sense 8 al te vinden en ook op oudere toestellen kan je inmiddels HTC Sense Home gebruiken. De launcher kenmerkt zich door de ‘Freestyle mode’ waarmee je een speelse indeling kunt kiezen voor de interface van je smartphone.

De beta-test is niet publiekelijk beschikbaar en enkel op uitnodiging te verkrijgen. Zodra HTC Sense 8 in de Play Store is te vinden, houden we je natuurlijk direct op de hoogte.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel