HTC U11 EYEs uitgelekt: foto’s en specs op straat dankzij Evan Blass

Evan Blass heeft weer van zich laten horen. De bekende leaker heeft het doek alvast van de HTC U11 EYEs gehaald, dit toestel zal nog deze maand gepresenteerd worden, maar dankzij hem weten we alvast hoe het toestel eruit komt te zien. Daarbij deelt Blass ook alvast de specificaties.

HTC U11 EYEs uitgelekt

De HTC U11-familie wordt uitgebreid met nóg een toestel. Waar we de HTC U11 zelf kennen, kreeg de familie al uitbreiding met de HTC U11 Life (met Android One) en de HTC U11+. De smartphone die vermoedelijk 15 januari aangekondigd wordt, is de HTC U11 EYEs. De informatie is afkomstig van de doorgaans goed geïnformeerde leaker Evan Blass, ofwel Evleaks.

HTC U11 EYEs zwart

De HTC U11 EYEs wordt een smartphone met een 6,0 inch Full-HD display met 18:9 beeldverhouding. De telefoon wordt aangedreven door een Snapdragon 652 octa-core processor, 4GB RAM-geheugen en 64GB opslagruimte, welke uitbreidbaar is met een geheugenkaart. HTC plaatst een flinke accu in de U11 EYEs; namelijk eentje met een capaciteit van 3930 mAh. De smartphone krijgt een IP67-certificering, Edge Sense (dus knijpbare randen) en een USB-C poort. Aan de achterzijde zien we een vingerafdrukscanner en een camera met nog onbekende resolutie.

Opvallend is dat de HTC U11 EYEs voorzien zal zijn van Android Nougat, dit terwijl Android Oreo de meest recente versie van Android is. We zijn dan ook benieuwd of het toestel ook de Oreo update zal krijgen. HTC zal de U11 EYEs aankondigen op 15 januari 2018. Er wordt een prijskaartje aangehangen van 510 dollar, wat omgerekend uitkomt op zo’n 423 euro.

Zodra er meer bekend is over de nieuwe smartphone, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel