‘Huawei werkt aan eigen Motorola RAZR met vouwbaar scherm’

Na de Huawei Mate X zou Huawei werken aan een nieuwe smartphone, die ook voorzien is van een opvouwbaar scherm. Huawei zou hiermee een alternatief willen aanbieden voor de Motorola RAZR die afgelopen week aangekondigd werd.

Huawei met eigen RAZR

Motorola presenteerde enige dagen geleden de nieuwe Motorola Razr, een iconisch toestel in een nieuw jasje. Deze telefoon lijkt namelijk aan de buitenkant op een normaal toestel, maar eenmaal opengeklapt zien we een vouwbaar display. Huawei heeft met de Mate X al een zogenoemde foldable smartphone, maar lijkt nu ook van een andere variant werk te maken. Dit is op te maken uit een nieuw ingediend patent.

Huawei vouwbare smartphone patent

In het patent zien we een smartphone met een vergelijkbare uitstraling als de Razr van Motorola. Als we de achterkant van de smartphone bekijken, zien we een toestel met een vergelijkbaar design als bij de P-serie. We zien een triple-camera met LED-flitser en mogelijk weer de periscoop-camera. Rechts van het nog naamloze toestel is de volumetoets te vinden, en we vermoeden dat de vingerafdrukscanner in het scherm zit.

Omdat het gaat om een patentaanvraag, bestaat er een kans dat de smartphone daadwerkelijk uitgebracht wordt. Echter hoeft dit niet te betekenen dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. Het is vaak genoeg het geval dat het bij een patentaanvraag blijft. We houden het natuurlijk in de gaten!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel