Huawei Mate 20 (Pro): beveiligingsupdate maart 2019 beschikbaar

Huawei rolt voor haar toptoestellen; de Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro de nieuwe beveiligingsupdate van maart uit. De update wordt vanaf nu aangeboden op de toestellen in Nederland.

Huawei Mate 20 (Pro): patch van maart

Begin deze maand bracht Google de beveiligingsupdate van maart uit. Deze update pakt enkele tientallen kwetsbaarheden aan in het Android-besturingssysteem. Huawei is snel aan de slag gegaan met het optimaliseren van de update voor een aantal van haar toestellen. Zodoende staat de update nu klaar voor de Huawei Mate 20 Pro en Mate 20. Later zullen andere toestellen volgen.

Huawei Mate 20 pro beveiligingsupdate maart 2019

De update heeft versienummer 9.0.0.210 en heeft een grootte van 128MB. Zover bekend bevat de nieuwe versie enkel de nieuwe veiligheidspatch van maart, en zijn er verder geen veranderingen doorgevoerd. Het kan zijn dat de update niet bij iedereen direct beschikbaar is. Huawei rolt updates gefaseerd uit. Zodra de update beschikbaar is, ontvang je hiervan een melding op je Mate 20 (Pro).

De Huawei Mate 20 Pro is één van de beste smartphones van het afgelopen jaar. Met een geweldige accuduur, goede camera en razendsnelle prestaties stond de smartphone in ons overzicht met beste smartphone van 2018. Inmiddels is de prijs van de smartphone ook een heel stuk interessanter. Lees voor ons volledige oordeel de Huawei Mate 20 Pro review.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel