Huawei P10: B123-update wordt uitgerold met verbeteringen camera en meer

Huawei rolt in onder andere Nederland een update uit voor de Huawei P10. Het vlaggenschip van de Chinese fabrikant wordt voorzien van een aantal nieuwe verbeteringen die we onder andere tegenkomen bij de camera van het toestel. De update betreft de update B123 en is bijna 470 MB groot.

Huawei P10: B123 update

Bezitters van de Huawei P10 kunnen een nieuwe update verwachten voor hun smartphone. De update heeft versienummer VTR-L09C432B123, afgekort B123. Enkele weken geleden werd de eerste update uitgebracht voor het nieuwe vlaggenschip van Huawei, versie B113. De nieuwe update die nu beschikbaar is brengt diverse verbeteringen. Zo bevat deze de patch van maart 2017. Bekijk hier de wijzigingen van beveiligingsupdate maart 2017.

In de changelog van de B123-update vinden we nog meer aanpassingen. De prestaties van de camera zijn geoptimaliseerd voor een betere beeldkwaliteit. Daarnaast is de stabiliteit van het systeem zelf verbeterd, is de gevoeligheid van het display beter gemaakt en zijn er andere bugs en foutjes uitgesloopt.

De update wordt OTA, dus via het toestel zelf aangeboden bij de gebruikers van de Huawei P10. De grootte van de update is circa 467 MB waardoor we aanraden de update via WiFi te installeren. Wil je alles weten over de Huawei P10? Lees dan onze uitgebreide Huawei P10 review en de Huawei P10 tips.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel