Huawei P20 Lite: update naar Android 9 Pie met EMUI 9.1 in Nederland

Huawei rolt in Nederland een nieuwe update uit voor de Huawei P20 Lite. De smartphone wordt bijgewerkt met de update naar Android 9 Pie, samen met EMUI 9.1, de nieuwe skin van het bedrijf.

Android Pie voor Huawei P20 Lite

De bezitters van de Huawei P20 Lite kunnen vanaf nu een update verwachten voor hun smartphone. In Nederland, en verschillende andere Europese landen, is het bedrijf begonnen met het uitrollen van de update naar Android 9 Pie. Samen met de nieuwe Android-versie wordt ook EMUI 9.1 meegeleverd, zo meldt DroidApp-lezer Henk aan ons. Samen met de update wordt ook beveiligingsupdate mei 2019 meegeleverd.

Huawei P20 Lite Android 9 Pie

Met EMUI 9.1 worden een hoop aantal verbeteringen meegeleverd. Dit betreft onder andere wat verbeteringen in de interface. Het moet allemaal wat soepeler, sneller en simpeler werken. Je vindt ook verbeteringen in het plaatsen van icoontjes en de vormgeving van pictogrammen. De nieuwe versie van EMUI 9.1 kent ook verbeteringen in de snelheid en Game Mode 3.0. Hiermee wordt het spelen van spelletjes nog prettiger gemaakt en bovendien; sneller. Ook van andere apps worden de prestaties verbeterd dankzij EROFS. Verder zijn nog vele andere optimalisaties doorgevoerd door Huawei.

De update voor de Huawei P20 Lite wordt vanaf nu uitgerold. Het kan even duren voordat deze nieuwe versie bij iedere gebruiker beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel