Huawei P20 Pro krijgt enorme EMUI 9.1 update vol nieuwe functies

Zo net voor het weekend is Huawei gestart met het verspreiden van een grootse update voor de Huawei P20 Pro. Het is de EMUI 9.1 update die veel nieuwe functionaliteit toevoegt.

EMUI voor Huawei P20 Pro

In Nederland is Huawei gestart met de uitrol van EMUI 9.1 voor de Huawei P20 Pro. Het toestel ontvangt deze update geheel volgens planning. De update komt als eerst beschikbaar voor de Huawei P20 Pro, en komt spoedig ook naar de Huawei P20. Gebruikers melden aan DroidApp dat de update aangeboden werd op hun toestel. De update heeft versienummer EMUI 9.1.0.311 en is circa 4GB groot.

De nieuwe functies zijn uitgebreid te noemen, dat verklaart ook de omvang van deze nieuwe software-update. Na de update kun je op je Huawei P20 Pro gebruik maken van nieuwe functies zoals Digital Wellbeing. Hiermee kun je zien hoe vaak je je smartphone gebruikt; denk aan het aantal ontvangen notificaties en het aantal keer dat je het toestel hebt ontgrendeld.

Huawei P20 Pro internet

Tevens is er GPU Turbo 3.0, wat onder andere voor flinke verbeteringen in de snelheid moet zorgen bij het spelen van games. Huawei heeft met de EMUI 9.1 update ook de interface licht onder handen genomen, wat onder andere weer te zien is aan de gewijzigde icoontjes en bepaalde dingen in de vormgeving. In de camera-app is het aantal scènes uitgebreid, zodat de kwaliteit van de camera nog verder verbeterd is.

Update

De update wordt vanaf nu uitgerold voor de Huawei P20 Pro. Omdat het een gefaseerde uitrol betreft, kan het even duren voordat iedere gebruiker de nieuwe update aangeboden krijgt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel