Huawei P20 (Pro) krijgt .293 update met beveiligingsupdate mei

Huawei heeft de Huawei P20 (Pro) bijgewerkt met een nieuwe update. De update die nu wordt verspreid geeft het toestel een nieuwere beveiligingsupdate; die van mei 2019.

Mei-patch voor Huawei P20 (Pro)

Voor de Huawei P20 / P20 Pro wordt een nieuwe update verspreid waarmee de beveiliging verder verbeterd wordt. Huawei heeft voor de vlaggenschepen van vorig jaar de beveiligingsupdate van mei 2019 klaarstaan. Deze update pakt enkele tientallen kwetsbaarheden in het besturingssysteem aan.

Huawei P20 Pro volumetoetsen

De update heeft versienummer 9.0.0.293 en een grootte van circa 755MB. Als we kijken naar de changelog van het toestel, worden verder geen grote veranderingen doorgevoerd, en gaat het om optimalisaties achter de schermen. Overigens is het nog steeds EMUI 9.0. Hoewel de Mate 20 Pro onlangs de EMUI 9.1 update kreeg, is die er nog niet voor de P20-serie. Huawei werkt daar wel aan, en wordt over een tijdje voor de serie verwacht, mogelijk volgende maand al.

Deze update voor de P20 (Pro) wordt vanaf nu uitgerold. Dit gebeurt middels een gefaseerde uitrol. Hierdoor kan het even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is. Wanneer dit het geval is, krijg je hiervan een melding op je telefoon. Via instellingen > systeem > software-update kun je eventueel handmatig controleren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel