Huawei treitert Apple met Powerbank voor wachtenden nieuwe iPhone XS

Huawei heeft een ludieke actie in Amsterdam uitgehaald om de aandacht meer naar hunzelf toe te trekken. Degenen die in de rij stonden om bij de Apple Store de nieuwe iPhone te halen, konden gebruik maken van de zitbank, of beter gezegd Powerbank van Huawei.

Huawei Powerbank voor de deur van Apple

Vanaf vandaag kunnen de liefhebbers van een Apple iPhone hun dag niet op. Het is namelijk de dag waarop de Amerikaanse fabrikant hun nieuwe iPhone-modellen in Nederland uitbrengt. En dat weet de concurrentie natuurlijk ook. Huawei heeft hierop ingespeeld met het plaatsen van een Powerbank, pal voor de Apple Store aan het Leidseplein in Amsterdam.

Huawei wil met de actie laten zien dat het meer aandacht wil schenken aan de batterijduur van smartphones. Degenen die in de rij stonden om de nieuwe iPhone te bemachtigen, konden bij de Huawei Powerbank hun smartphone opladen. Boven de bank stond een bordje met de tekst “If the wait is longer than your battery life… charge it here!”.

huawei powerbank amsterdam

Eerder onderzoek in Europa wees al uit dat een korte batterijduur, de grootste frustratie is van veel gebruikers. Vandaag, 21 september, is dus de dag waarop de verkoop is begonnen van de iPhone XS en iPhone XS Max. De iPhone XR komt pas later naar Nederland, in oktober. Overigens beginnen de prijzen van de XS van de XS pas bij 1159 euro, voor de Max betaal je minimaal 1259 euro. De iPhone-modellen worden hiermee steeds duurder en duurder en een hele vernieuwing, is het niet te noemen.

De iPhone XS is vanaf vandaag verkrijgbaar bij verschillende partijen zoals Mobiel, Belsimpel, MediaMarkt, Bol.com en binnenkort bij Coolblue.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel