Instagram gaat op termijn aantal video weergaven tonen

Instagram gaat in de komende weken een functie toevoegen aan de app waarmee je inzicht kunt krijgen in het aantal video weergaven van een bericht. De like-functionaliteit verdwijnt bij video’s meer naar de achtergrond.

Instagram video weergaven

Bij Instagram is het nog niet mogelijk om het aantal video weergaven te bekijken. Maar het sociale fotonetwerk wil daar verandering in brengen. Op de locatie waar nu nog het aantal likes worden getoond komt een teller met het aantal video weergaven. Gebruikers krijgen daarmee veel beter inzicht in hoeveel keer een video wordt afgespeeld.

Instagram video view count

Met het introduceren van het aantal weergaven verdwijnt het aantal likes op een video meer naar de achtergrond. Door het tikken op het aantal views krijg je als nog je likes te zien op een bericht. Instagram heeft nog geen specifieke datum laten weten voor deze functie en houdt het bij “in de komende weken”. Ook hint Instagram naar meer nieuwe functionaliteiten op het gebied van video aldus het bedrijf op haar blog: “Adding view counts is the first of many ways you’ll see video on Instagram get better this year.”.

Update 24-02-2016: Instagram toont vanaf nu aantal videoweergaven

Bekijk ook: Stappenplan: zo voeg je meerdere accounts toe aan Instagram

Volg DroidApp op Instagram

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel