iPhone 6 wallpapers uit iOS8 beschikbaar voor je Android-toestel

Het is natuurlijk vloeken in de kerk als we het hier over Apple gaan hebben, maar toch zijn er een hoop Android-liefhebbers met Apple-producten zoals de iPhone en de iPad. Afgelopen week kondigde Apple de iPhone 6 en iPhone 6 Plus aan, twee toestellen welke draaien op iOS8. De wallpapers uit de iPhone 6 kan je nu downloaden voor je Android toestel. Mocht je dat willen.

Als we de die-hard Apple-fans mogen geloven is elk Apple-apparaat geweldig, vernieuwend en… nja, alles eigenlijk. De echte Android-fans weten natuurlijk allang dat de fabrikanten van Android-smartphones dit wiel allang hebben uitgevonden, en al veel meer kunnen. Mocht je nu beschikken over een Android-toestel maar toch een Apple-hart hebben, dan is er nu de oplossing.

iOS8-wallpapers

Van de Apple iPhone 6 en Apple iPhone 6 Plus zijn nu de iOS8-wallpapers beschikbaar die je op je Android-toestel kunt zetten. 15 wallpapers zitten er in het mapje wat je kunt downloaden. Mocht je de stap durven nemen om Apple-dingen op je Android-device te zetten, dan kan je hier de 15 iOS8-wallpapers te downloaden.

Lees ook

Reageer op dit artikel