‘Jouw Daily’ is nieuwe functie van Spotify: combineert nieuws, podcasts met muziek

Spotify heeft een nieuwe functie aangekondigd. De muziekdienst doet al veel meer dan muziek, en dat wordt nu verder uitgebreid. Met de functie Jouw Daily, wordt muziek met praat gecombineerd.

Jouw Daily

Spotify kondigt de de functie ‘Jouw Daily’ aan. Met deze optie krijgen gebruikers een combinatie aangeboden van muziek, praatprogramma’s en nieuws. Volgens de Zweedse muziekdienst gaat het om een gepersonaliseerde afspeellijst welke gedurende de dag geüpdatet wordt met relevante en acutele nieuwsupdates. Tevens worden ook podcastafleveringen meegenomen in dit overzicht.

Spotify Your Daily

Om alles mogelijk te maken wordt door Spotify samengewerkt met verschillende Nederlandse nieuwsmedia en podcastmakers; zoals Nu.nl, NRC, Dag & Nacht Media, NPO, Tonny Media en De Stroom. Spotify zegt over de nieuwe Jouw Daily-functie het volgende;

Het is een combinatie van muziek, nieuwsupdates en ander actuele, relevante audio. De inhoud van je persoonlijke Jouw Daily playlist wordt gedurende de hele dag bijgewerkt, wanneer er bijvoorbeeld nieuwsupdates of nieuwe podcastafleveringen verschijnen. Ook voegt Spotify op basis van de muzieksmaak van gebruikers, nummers toe aan de Jouw Daily afspeellijst om ze nieuwe muziek te laten ontdekken.”

Spotify rolt de functie vanaf nu uit. Hij is beschikbaar op het startscherm van de Spotify app.

Spotify - Muziek en podcasts
Spotify - Muziek en podcasts
Ontwikkelaar: Spotify AB
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel