Lenovo Tab 4 Plus krijgt update naar Android 8.1 Oreo

Degenen die in het bezit zijn van een Lenovo-tablet, om precies te zijn de Lenovo Tab 4 Plus, kunnen een update verwachten. De fabrikant heeft een update naar Android 8.1 Oreo vrijgegeven.

Lenovo Tab 4 Plus: Android 8.1 Oreo update

De Lenovo Tab 4 Plus tablet van de fabrikant wordt vanaf nu bijgewerkt met een update naar Android 8.1 Oreo. Voor de update draaide de tablet van Lenovo nog op Android 7.1.1 Nougat, zo weet Sergio aan DroidApp te melden. Tevens wordt er een nieuwere beveiligingsupdate meegeleverd. Gemeld wordt dat de update vanaf nu beschikbaar is voor de 8,0 inch-versie, met modelnummer TB-8704F. Vermoedelijk krijgen de andere tablets uit deze serie ook de update.

Lenovo Tab 4 Plus Android 8.1 Oreo

De update brengt alle nieuwe functies uit Android Oreo, ook die uit versie 8.0. Dit betekent dat je van functies kunt genieten als het verbeterde automatisch aanvullen en ondersteuning voor picture-in-picture. Je kunt bijvoorbeeld een video bekijken terwijl je Google Maps open hebt staan. Er zijn nieuwe emoticons en de notificaties zijn verbeterd. In dit artikel staan de nieuwe functies in Android 8.0, en hier vind je het overzicht met de vernieuwingen in Android 8.1 Oreo.

Lenovo rolt de update vanaf nu uit voor de Lenovo Tab 4 Plus. Deze heeft een grootte van 1,6GB en kan via de tablet worden gedownload.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel