LG G8 ThinQ: Evleaks deelt nieuwe foto’s van alle kanten

LG zal tijdens het Mobile World Congress met de nieuwe LG G8 komen. Het toestel moet de huidige LG G7 ThinQ opvolgen en we hebben al aardig wat gehoord over de smartphone. Nu laat Evan Blass van zich horen.

Evleaks over LG G8

Samsung is niet de enige die deze maand haar nieuwe high-end smartphone zal aankondigen. LG komt tijdens het Mobile World Congress met de introductie van de LG G8 ThinQ, zo is de verwachting. Eerder liet XDA al foto’s zien van de nieuwe LG, en verscheen de smartphone in renders. Nu laat Evan Blass een foto zien van het toestel. Spannend is het toestel niet, maar mogelijk kiest LG voor interessante features voor de smartphone. Eerder gingen er al berichten rond over Sound-on-Display.

LG G8 ThinQ

Op de foto zien we de LG G8 ThinQ van alle kanten. Duidelijk is dat de smartphone een vingerafdrukscanner aan de achterzijde krijgt, samen met een dual-camera. Aan de voorkant krijgt het (vermoedelijk OLED) scherm een notch waarin de ToF-camera te vinden zal zijn. LG liet eerder weten dat het een toestel wil presenteren die ook reageert zonder aanraking. Daarnaast gaan er berichten over een LG-smartphone met een tweede beeldscherm. Deze zou geïntegreerd zijn in een hoesje. Het is niet bekend of dat deze LG G8 is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel