Livestream Huawei P10 (Plus): volg de aankondiging tijdens MWC 2017

Huawei zal op het Mobile World Congress 2017 haar nieuwe vlaggenschip de Huawei P10 aankondigen. Tegelijkertijd zal Huawei ook een nieuwe smartwatch de Huawei Watch 2 aankondigen. Bekijk hier de livestream van het Huawei event op het MWC.

Huawei livestream MWC17

LG kondigde zojuist de LG G6 aan. De tweede grote persconferentie die staat gepland is van Huawei. De Huawei P10 zal zeer waarschijnlijk over een dual-camera beschikken na de succesvolle samenwerking met Leica voor de P9. Qua specificaties zijn nog weinig details bekend. Ook zal Huawei haar nieuwe Huawei Watch 2 aankondigen. Dit slimme horloge is voorzien van Android Wear 2.0. De persconferentie van Huawei zal beginnen om 14:00 uur, zorg ervoor dat je voor die tijd klaar zit. Na afloop van het event kun je op DroidApp op je gemak terug lezen wat Huawei heeft aangekondigd.

In onze DroidApp-app werkt deze livestream niet correct, tik op het menu rechtsboven in het artikel en kies voor Openen in webbrowser!

Update 14:35 uur: Zojuist zijn de Huawei P10 en P10 Plus aangekondigd. Ook is de Huawei Watch 2 gepresenteerd door de Chinese fabrikant.

Lees ook

Reageer op dit artikel